ZTK GVG

Zajednica tehničke kulture Grada Velike Gorice

Velikogoričani na Festivalu tehničke kulture

Od 15. do 17. svibnja u Boćarskom domu u Zagrebu održan je Festival tehničke kulture na kojem se predstavljaju aktivnosti i postignuća Hrvatske zajednice tehničke kulture i nacionalnih saveza tehničke kulture te njihovih udruga članica.

U sklopu Festivala održane su besplatne radionice, prezentacije, projekcije, izložbe i natjecanja, a u okviru Festivala održana je i 27. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske. Kao gosti Hrvatske zajednice tehničke kulture, na Festivalu se predstavila Zajednica tehničke kulture Zagrebačke županije te udruge tehničke kulture koje djeluju na njenom području. Tako su i udruge tehničke kulture iz Grada Velike Gorice dobile priliku za predstavljanje svog dosadašnjeg rada s prikazom najboljih radova i rezultata u 2015. godini te najavile svoje buduće aktivnosti.

Između ostalih udruga tehničke kulture Zagrebačke županije od velikogoričkih udruga predstavile su se: Radioklub Velika Gorica, Društvo pedagoga tehničke kulture i informatike Velika Gorica i Informatički klub VEL_IK. Na prigodnim radionicama uz pratnju učitelja mentora sudjelovali su učenici velikogoričkih osnovnih škola Jurja Habdelića, Eugena Kumičića, Eugena Kvaternika, Velike Mlake i Vukovine. ( gorica.hr )

Ažurirano 28. prosinca 2017. — 17:03
Zajednica tehničke kulture Grada Velike Gorice © 2018 Frontier Theme